Monday, October 10, 2011

hari malang.. ker?

pagi tadi lps drpd jalan kuching nak naik flyover tinggi tu tetiba tgk keta bsusun x bgerak. konon abes terer, terus elak jalan jam tu. lepas wat uturn kat pwtc, patutnya terus la kan hala ke seremban tapi tah angin apa masuk dalam kepala bole plak aku masuk lorong ke kepong. meaning aku patah balik ke jln kuching tadi. what the smurf???

sampai2 ofis, batteri fon tgl 1 bar rupenya. charger tak bawak. bravo sangat lah muni :P tapi sempat la mesej asben and salahkan dia sebab tak kasi aku gune charger nokia dia utk standby satu kat ofis.. sbb nya dia. pakai nokia dah hehe. tu laaa.. xmo kasi binik comel pinjam kan dah abes batteri. eh salahkan somi jugak. ahaks.

dah tu arini buat deployment dari pagi sampai petang tak dpt setelkan. last2 give up. sambung esok jek. nasib baik user ok jek huhu.

harapnya takde la yang tak best2 lagi tuk hari ni dah. k, nak asar.


- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: