Wednesday, October 19, 2011

esok adalah hari yg dinanti

hehe tak sabarnya esok nak g ganu. last pegi adalah dalam 5 tahun lps tak silap. masa cousin kak fauziah kawen kat kelantan. balik dari kelantan tu jalan ikut ganu.

singgah masjid terapung dan tidur dekat rantau abang. dgn mak ayah intan. ingat lagi. intan ko ingat tak? :P

jadinya harap tak busy hari ni, nak print2 segala peta dan aktiviti hehe

malam kang baru nak kemas baju. kena siap baju spare tuk mandi laut skali ni.. weeee lama xmandi laut. dulu adalah tak suka. tapi skang sebab mandi dgn asben, tetiba jadi suka. kahkah. tingat masa mandi kolam kat air panas sg kelah. best2 asben tarik masuk kolam yg dalam :p

ehhh tetiba lari topik hikhik

jadinya... sila nantikan entry percutian kami ke tengganu aka sambut besday i aka bulan madu kali kedua. hehe. selagi xde anak selagi tu la bulan madu kannn :P


- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: