Friday, September 30, 2011

yay dah jumaatttt

haiyooo malam tadi kepenatan.. dan juga cecemaaa hidung tersumbat.. lps sapu vicks terus tidor selepas didodoikan oleh suami..

hamboi hamboiii tidor berdodoi bagai ko ingat ko baby??? hahaha

semalam balik kerja lps magrib tapi tak terus balik, g merayap kl sentral kejap dgn nariemah.. kuikui.. ktorg shopping baju kat situ hahaha. nariemah la ni ngajar aku =P

ala aku rembat selai cardigan kaler kelabu jer hehe

pastu makan kat rasamas. since asben call bitau dia lapar bangat so malam tadi dinner seperately la heeeeee --- perlu ke mention khennnnn haha

ok la nak g kerja. pagi ni pon breakfast roti yg dah expired smalam tapi still bole makan la kot haha

selamat hari jumaat!!


- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: