Monday, September 5, 2011

syawal 2011 ku .. indah!


syawal 2011 =)

smartttttt encik abang kitewwww berbaju melayuuuuuuu.. hehehe. tengah bersiap di pagi raya ^_^

sessi bermaafan di pagi syawal, rumah mertua =)

on d way to batu gajah, kampung suami..

baju raya kami ^_^ putih suci menandakan hubungan perkahwinan yang lahir dari hati suci ikhlas mencintai satu sama lain -------> caption tak bole belah!! hahaha

di taiping.. rumah mak sedare hubby.. ada besday raya hehe.

raya kedua.. tema purple hehe :P

raya kedua adalah di jalan raya je.. hohoho. tapi pagi tu sempat gi beraya di teluk intan then terus shooooooooooot ke negeri sembilan.

masa gi teluk intan rumah pak sedara rizal, jumpa sedara mak yang berkahwin dengan sedara rizal.. rupenyaaaa aku dengan rizal, ada bau bau kentut gituuuu. hahaha. kelakar. dorang pon datang rupanya wedding ktorang tapi masa tu, dorang tak pasan rizal la pengantin lelaki nye. hehehe.


one happy family di raya ke3.. di kampung mak. kampung kepis baru! hehe. wahhh baru kawen 5bulan+ anak sudah dua. curlasttttt ko maria~~ hahaha

beraya kat rumah atuk atas bukit. heheh. kenapa panggil nama cetu? sebab rumah die memang kat atas bukit :D


happy family ^_^

kat rumah sedare mak kuala pilah.. ateh, intan, along..

dengan emak tercayangggg. auch peyut monchhhh skit :P


adik badik family ceria :D

sebab nampak selim sikit maka, letak gambar ni. hew hew hew :P

alololo comillllllllllllll sangat niya duk dengan wan ateh dia.. ^_^ muuuahhhhhhh!

buli die pakai tudung kejap. kekeke. tapi suka plak minah tecik ni :P

syawal 5.. beraya kat seremban pulak..

cian niya tercepit.. hahaha


eeee. sekejapan je kan cuti raya. wuuwuu. mencik tau. ce kalau keja, lambaaaaaaat je masa berlalu huhuhu. ni pon sebbaik la arini masih cuti. sebab aku memang malas nak keja hari isnin :P

takpe, next week jumaat cuti lagi. malaysia day.bole la berjalan lagi kan. hehehe.

raya korang cane? cepat cepat upload gambar. nak tengok =P


No comments: