Monday, September 19, 2011

lapar tapi takde mood nak makan


hari ni tiada mood sangat sangat nak gi kerja.. jadi, aku cuti je. janji dengan diri sendiri, 1st and last buat perangai malas gi kerja camni hehe insyaAllah..

ingat, nak g servis keta.. tapi adalah malas sangat2.

ingat, nak g JJ AU.. nak g shopping cuci mata.. haaa hat tuuu rajin. hehe.

sometimes, rasa macam tak tau nak apa dalam hidup.. bila orang tu, buat tu.. rasa cam nak follow.. tapi tanya balik diri, betul ke nak macam tu? huhu

yang pasti, one of my fren kat ofis dah dapat kerja lain.. rasa macam nak cari kerja lain jugak.. tapi nya, macam sayang pula.. mana tau tahun depan aku naik up 1 level? cam rugi plak kalau cari kerja lain skang and level dia masih sama.. hmm

think muni thinkkkkkk

ps: alamak lapar gila.. terpaksa rajin kan diri masak nasi :B


No comments: