Monday, September 19, 2011

eh kalau time kerja lambat masa blalu, kalau cuti, sekejap jekkkk

tadi call husband.. tanya hari ni balik kerja kul bape

sebab nak ajak dia makan pizza baru.. (menambahkan lagi lelemak di badan :B)

sume kate sedap pizza baru tu.. haishhh tak leh jadi neh.. las week, masa family ku datang beraya, ingat nak order pizza baru tu kat PHD ( pizza hut delivery) tapi rupenya pizza baru tu takde kat PHD..

frust okehhh frustttt

harap husband dapat pulang awal sikit hari ni.. nak gi goda2 lah japgi =P walaupun dia kate, call la pizza.. alaaa mana feel makan soranggggg.. tul tak?

hehe


No comments: