Saturday, August 27, 2011

raya.. edisi kad raya



Alhamdulillah.. tahun pertama berpuasa sebagai seorang isteri, walaupun gagal menyediakan baju raya awal2 :P tapi, aku berkesempatan untuk menyediakan kad raya untuk insan insan yang kami suami isteri sayang! cewah. bajet duk jauhhhhhhhhhh nun di perantau.. hiksss

nak tengok ke kad raya?? meh meh scroll bawah :P










kad raya untuk mak pak mertua.. hehe. cantik tak? curlast kan kaler hitam. menawan :P


kad raya tuk mak ayah amry intan.. hehe. orang yang berada di rumah..

jangan di tanya kenapa tuk family sendiri fancy2 gitu.. tapi tuk family asben sedikit formal. haha. segan plak nak kasi katun katun tuk family mertua :P

untuk suami pon ada jugak. tapi lupa nak snap gambar. haha. untuk suami, aku sorok2 taruk dalam beg kerja dia.. muehehehe :B

ps: japgi, nak kemas buat kali terakhir. kemas peti ais kasi clear, kemas rumah sikit2. tukar alas meja and such ;) pastu by lunch time gi rumah mak. buka di sana malam ni. maybe nak terus balik bidor malam ni juga.. so, kirenya malam ni la bersalam salaman raya ngan adik badik, mak ayah anak buah.. wuaaaaaaaaaa. so saddddddddd. sob sob sob.

raya ke dua nanti, baru calling2 tanya mak ayah suma di mana.. dari perak terus shoooooot ke negeri sembilan atau melaka (ikut di mana lokasi mak ayah) hehe

harapnya perjalanan balik kampung, semua adalah lancar. aminnnnnnnn. tapi keta tak basuh lagi ni... hoho. mebi basuh kat bidor je la ye :B

bye, slamat pulang ke kampung sume. ^_^


No comments: