Thursday, August 25, 2011

otak otak place

haisyoooo baru hari kames ??? aku ngatkan dah sabtu.. nape masa lambat 2 hari ni? hew hew hew

anyway, smalam bukak posa dgn kawan2 ofis.. saja la.. tahun ni lum buka pon dgn dorang.. biasa la udah tukar status kannn.. susah la kalo masih nak melepak cam org bujang.. tu nanti lauk sahur sapa nak sediakan? gituuuu... jauh fikirnya heheheee

anyway, makan kat otak otak place kat tropicana city mall saja. 5km saja dari ofis..























tempat cantik unik.. makanan.. emm bole laa.. tak mahal sgt.. sesuai la dengan situasi gaji katenya masuk 24 tapi tetiba kate 26 sebab director gi obersea #sentaphatimaknak

kedai nya comel. kat meja ada game card one happy family at home dengan snap old maid sume tu :D leh la nak main sementara tunggu makanan sampai kannnn haha.

- Posted using BlogPress from my iPod

1 comment:

dd dudu said...

alaa da lama x main kad2 tu. nak mainnn