Monday, August 1, 2011

cerita hari pertama ramadhan ku.. ;P


sedang berfikir fikir nak masak apa utk menu 1st ramadhan :-P hopefully husband manage to come home early, bole pergi jalan jalan bazar ramadhan setiawangsa cari kueh. hikhik. --> harapan suci murni seorang isteri yang memang bernama murni yang time kerja sah sah susah nak cari peluang balik awal jalan2 dengan suami hehe

cayok cayok suami balik awal arini!! muehehe

cadangnya nak buat tomyam ayam, ikan goreng, ngan sambal belacan je. hehe. kalau hubby dapat balik awal, nak cari kuih kuih je kat bazar. time posa salu tekak nak something mcm lengkong ke.. jelly ke.. kuih2 yang sejuk2 tu hehe. oh sedapnya lengkong yang milo + jagung :]''

baru pkl 2.15 dah fikir makanan kan apadaaaaa :D

ohya, berazam esok tak tidor dah after subuh. harapannya nak g keja awal pagi gituuuu. pagi ni aku cuti kan. pas solat subuh, ngaji kejap.. tetiba ngantuk lak. masuk bilik balik tidor, kejutkan hubby suh mandi sume, sedar kejap time hubby nak gi kerja je. pas salam die, (salam je tak leh cium2.. cium2 makruh posa yaaaaaaa.. haha) terus kebommmmmm tidur balik. ngantuk sangat. huhu.

sedar2 dah pkl 12.30 tahu??? hahaha. posa apa camni. tido lebehhhh :P

so, malam ni kena tidur awal ya. pkl 11 harus tidur dah. hehe. k la, nak g zuhur and gosok baju kerja stok seminggu punya. korang kat ofis tu, jangan malas2 k.. slamat bekerja ;)



3 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

lama x jenguk sini.. btw, congratss!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

mun-e.. lama x masuk sini.. congratss!!

mun-e said...

hi LIBL! hehe. dah nak masuk 5bulan dah kawen ;) mekacih yeee :D