Sunday, August 14, 2011

bukak puasa ramadhan 11

hari khamis lepas, ajak suami berbuka kat JJ AU. ingat nak try balinese chicken kat kenny rogers tapiiiii sekali pegi penuh daaa...

sangat tak sangka masih awal ramadhan orang dah ramai buka di luar huhu. yela selalunya hujung2 baru kedai kedai penuh kan? awal awal salunya orang buka kat rumah.. nampakbya trend sudah berubah..

jadi sebab kenny rogers penuh, makan la kat black canyon. ingat nak makan sakura kristal sekali sakura ada buffet je.. nak mo laaa..




orange frost.. aku punye




ice tea.. hubby's



the menu.. green curry chicken, ommelate (btl ka ejaan ? :P) and mango salad yg sedap!!!

makan tak abes so ktorang tapau green curry chicken dgn mango salad tu sambung makan time sahur.. huehuehue

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: