Sunday, August 14, 2011

baru donlod lagu kesukaan :-P


A
ssalam.. malam ni tidur lambat. sebab sebuk mendonlod lagu lagu. dah lama tak on laptop sendiri dan donlod lagu. kalau tak, dulu rajin sesangat. hehehe. pastu kat ofis dah block 4shared dah. langsung takleh donlod. so kena donlod di rumah je.

Anyway, puas hati baru donlod lagu :- kisah hati-alyah, kisah dongeng-stacy,percaya padaku-ungu dan OST tahajjud cinta tajuk merpati putih. hehehe ^_^

teringat zaman rajin mendonlod dulu. pas donlod, terus emel kat kawan kawan. haihhh rajin betul aku waktu itu :-D

ps: saje tiru hanis zalikha start ceta dengan huruf pertama bold dan besar. hahaha. comel hanis :-P

ps: oh, ceta kat asben yang pasal mak hanis simpan duit teller tu try sorok sekeping note 50 ngan kakak die pon kena time nak simpan syiling tu, asben kate, once kalau pihak bank dapat tau orang tu tipu camtu, takde pk kesian dah, terus kena buang terus. even 10 hengget. hishhh berani betul orang tu nak menipu kan. sangat tak amanah.


No comments: