Monday, July 25, 2011

tgu 5.30 mo pulang

hi. tengah buang masa kejap ni. biasa lah monday blues. hehe. motif xbalik lagi? sebab nak jimat core hours utk minggu ni. kalau balik awal sangat nnt jumaat tak bole balik awal. begitu..

motif ko terang pjg2 muni? hahah

pagi ni ktorang bangun awalllll sangat. sebabnya nak prepare sandwich utk makan2 ofis husband. hari ni ofis die buat makan2 uolsss~ konsep sume orang bawa makanan makan share2. (taknak sebut potluck sbb husband tak kasi sebab katenya apetah tak ingat nnt aku tanya balik heee)

comel tak somi isteri bangun pagi2 terus sapu roti buat sandwich?? hahaha. pastu tidor balik kejap :-P

k la.. nak melayari intenet jap :-P

ps: balik ni nak singgah carrefour, nak beli pad. sedih je rasa sebab kena beli pad wuwuuuu. faham tak? tak faham takpe :-P






rindu nya kat husband bila pandang gambar ni. hehehe

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: