Thursday, July 7, 2011

talkless thursday

okay ke tajuk tu? hehe.

malam tadi kan asben masak nasi sebabnya dia tapau ns putih ngan ayam masak merah utk ku tapi sampai rumah rupenya nasi putih dah bercampur dengan nescafe ais jadi nasi nescafe haha cian cian dieeee hehe

tu die masak nasi tu. tapi banyaknya di masak. 1 setengah pot.. haha. comel la asben ni masak banyak2 utk sorg makan : p

so pagi ni pung pang pung pang pung pang di dapur pkl 7 maka slps 20minit terhasil lahhhhh


tadaaaaa



nasi goreng telur :P

korg breakfast apa pagi ni? :-P

- Posted using BlogPress from my iPod

1 comment:

Mia-Ina said...

breakfast roti je:-)