Wednesday, July 20, 2011

nugget





bangun pagi terus rasa lapar giler sebab malam tadi just makan epal jek. terus bingkas bangun tanpa berlengah kuarkan nugget dari fridge :B

ahh lapar laparrrr. ohya, dah lapar kan kena la sediakan breakfast. sumtimes it is not sebab rajin sediakan breakfast tapi sebab dah jadi keperluan kan. dah tu kalau aku yang buat breakfast sapa lagi? :P

penah la kadang2 rizal yang buat kan.. hehe

jadi demi mengisi tembolok sendiri, kena la buat kan? kang nak tunggu sampai ofis baru nak makan, takut takde tenaga nak drive redah jam segala tu hikhik.

selamat breakfast semua!!!

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: