Saturday, July 2, 2011

dia untuk ku

tajuk tak tahan. hehe.

hari ni, somi g keja. lepas ktoang bekfast same2 tadi, terus die g ofis pastu aku bawa la keta balik rumah. satgi ni nak pegi jemput die pastu nak jalan jalan kat jalan tar. nak cari baju kurung vogue2 untuk attend wedding cousin rizal.

motif sebut baju vogue?? hehe. sebab wedding tu buat kat taman botani. teruja sikit :P kena beli minggu ni jugak coz, next week insyaAllah balik kampung somi. dah amek cuti isnin dah. hehe. lama dah tak balik.. mama asek tanya je bila nak balik huhu

oh penatnya. hari ni objektif kemas dapur kemas meja. tetiba pecuma cuci toilet sekali hehe. harap somi suka ;p

k la.. nak gerak dah. ta-ta

No comments: