Thursday, July 7, 2011

bertuahnya..

dulu before kawen salu risau tak bertempat ttg kemampuan rizal jaga aku dgn baik. bodo sangat bila pk. bodo sebab risau benda yang x pasti dan tak lalui lagi. bodo sangat....

skang ni, hampir 4 bulan kami duduk sebumbung, tidur sebantal, share segala
benda, share semua perasaan dan cerita, share thoughts, even berus gigi pon penah share, towel jek lum share lagi sbb rizal kata mane bole share towel. ehhh saya tak geli ponnn nak share towel dengan awak tau heheh

setelah jiwa dan raga ini ku serahkan kepadanya, yakin lah aku yang dia sangat sangat menjaga diriku. bodohnya aku dlu suka mempertikaikan benda yg belum pon berlaku. suka menjudge sebelum tiba waktu nya hmmm

hari ni ada deployment dan ade production error. pttnya sampai pkl 8 malam je akhirnya delay lagi 3 jam baru setel semuanya.
di mana 11.30 malam baru aku jejak rumah huhu.




terima kasih hubby sebab sediakan dinner saya malam ni (pandai dia masak nasi hehe). wlpn ayam masak merah tu tapau tapi telur dadar tu die goreng tau haha.

sayangnyaaa awak kat saya ya. saya rasa bertuah sangat sangat sangat.

Alhamdulillah..

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: