Wednesday, June 22, 2011

temam.. hukhuk

Assalamualaikum...

hari ni temam.. jangkit ngan nenet hari isnin tu gi rumah mak, minum air milo die, terus jangkit semalam. wuuu.

tapi okay je mc arini sebab arini ade deployment ngehngeh , bisikan hati kecil ;p

balik dari klinik, singgah beli nasi kerabu, tapau nescafe aishhh, sampai rumah terus makan sambil ngadap blog korang *makan tetap macam orang sehat jekkkk, kuikui.

*sebab sorang sorang je kat rumah takde maknanya nak makan atas meja susun cantik cantik ;p dah la pening, capai pinggan, hadap jeeeekk ngan plastik2 skali. takyah basuh pinggan beriya dah. haha. dasarrrrrr 'rajin' :D

semalam petang stat demamnya masa kat ofis, malam tadi rizal hug kate panas sangat badan ku. tapi aku tak rasa panas pon. pelik plak. tampal cool fever sampai ke pagi, pagi ni dah kurang panas tapi masih pening.

sebbaik sakit tekak batuk sesema sume takde. just demam dan pening je. so takde la rasa teruk sangat. tapi stillll peninggggg bangat neh. huhu.


ni breakfast pagi semalam, lepas jek tengok resepi yen, terus sms yen cakap nak buat grilled cheese toast ni untuk breakfast. hehe. kebetulan memang rizal beli cheese last week..

sedap!! cheese nya cair di dalam. macam roti cheese yang jual kat kedai bakery kat sogo tu uuuuuu. sedap! hehe.

tapi oppps, terlebih letak herbs plak pasal kelam kabut buat dah nak pukul 8 dah masa tu. ngee. tu pon before rizal capai masuk mulut, dia yang tanya, taknak snap gambar dulu ke ni??? ouchhhh ;p

yen, lenkali letak banyak banyak resepi lagi yekkk. aya pon rajin skang letak resepi. i loikeeeee ;p

No comments: