Wednesday, June 8, 2011

selamat bertunang cousin rizal :P


hari ahad lepas.. pergi majlis pertunangan sepupu somi ku dekat kajang. awal awal pagi lagi ktorang dah keluar rumah. sebab nak kena tolong angkat hantaran dari rumah dorang ke bangi (rumah pakcu somi tempat kumpul2 before pergi meminang hehe)

hantaran adalah fresh flower maka kena pangku ;p kang terbalik dulang hantaran orang sape nak jawab?? hahaha

sebahagian dari hantaran pihak lelaki.. hehe

para-para mengangkat dulang hantaran.. eh para para tu kalo dayang versi lelaki kan?? haha. ehem. nampak tak husband i di situ??? huhaha gedik. dush dush.

family somi adalah ramai dan meriah. tetiba aku jadi pendiam dan pemalu hari tu :-P

ini lah tunangnya.. liyana.. bersama bakal mak mertua beliau hehe

hehe close up sikit. ramai orang masa ni.. takleh nak dekat2 huhu

suwit je..comel budak nya ;)

ehem. saje je nak sedondon dengan somi. 2-2 pakai baju purple. hihihi (=^.^=) --> senyuman si tembun ;p

boleh pulak liyana suruh ktorang 2 duduk. haha. peramah budak nya ;) ade la geng aku nanti time raya tahun depan. hikhik. die muda setahun dari aku if tak silap.

sebahagian hantaran dari pihak perempuan..

tingat dulu dulu masa zaman couple dulu. hehe. somi masa tu puji liyana kate die comel la sume. perghh tetiba aku waktu tu jeles giler sentap hati mak nak kate koooo. haha. tah pape. tu pon nak jeles :-P

tapi memang comel pon... hehe.. congratz bad and liyana! semoga sampai ke jinjang pelamin... aminnnn.. ^-^



No comments: