Wednesday, June 22, 2011

majlis akikah nur amniya

acemah~~ lambat sangat ibu niya nak update pasal ni. meh laaaa maklang update kan? hehe. atenya maklang tengah rehat2 di rumah kan.. lagipun sejak 2 menjak ni maklang pon salu abaikan blog sendiri. hikhik.

niya dengan ibu ie... before majlis nak bermula.. hehe

majlis stat pukul 5 lepas asar. mulanya ingat akikah saja takde cukur jambul segala.. tetiba, ade jugakkkk. cian la budak bambam itu... rambut die dah la seco'ot je. hehe. tapi, bagus betul dia... tak nangis pon time orang potong cikit rambut die. pandai dah anak dara sorang ni bawa diri... hikhik

belah mulut.

paklang potong rambut seco'ot niya. hehe. ala gambar atuk time ni takde plak.

abah niya dengan cousin niya, adam. beza sebulan je. tapi adam berat dah 8kg kot??? (betul kan long?) comellll butut. hehe.

hikhik. niya tak sudi ke pandang camera? ;))

uhhh. budak bam bam niiiiii. gerammmmm ^_^

ecehhh. nak jugak amek gambar dengan niyaaaaa~ ;p

maksu pon nak jugek~~~ ala tangan maksu ni gerak plak ;p

last sekali, abah dia kasi cukur abes itu kapala.. haha. skang , sudah botak licin itu bam bam. hehe.

niya, jadi anak yang solehah yeeeee.. namo nakal nakal tauuu. caaaaaaayang ie. muahhh!


No comments: