Wednesday, June 15, 2011

kolam air panas selayang



weekend lepas, hari sabtu rumah ktorg buat kenduri akikah si kecik niya.. (yang tu biar ibu die yg update ;p) jadi weekend lepas tidur rumah mak.

ini adalah kali ke3 kot tidur rumah. hehe. yela. rumah dekat je kan.. so jarang tidur. tingat dulu awal awal kawen, singgah rumah mak after kerja balik tu mesti nangis sorang2 all the way balik rumah sendiri. HAHA. anak manja betul ;p

alkisahnya ahad tu, tetibaaaaa jek mak kate nak g air panas kat selayang... wah. nak itut~~ nak itut~~ hehe. menempel dengan mak dan ayah.

dilarang memakai seluar dalam ketika mandi. motif???

mak dan ayah.. berdating datingan ;p

kolam ni sangat panas... tengok dalam die.. macam pintu masuk ke dunia lain *pengaruh ceta doraemon ;p

cubaan suami celup kaki.. ngeee

hahaha. cool laaa kononnnnnnn ;p

ayah.. :)


takde benda pon tempat ni rupanya. 10 kali hebat lagi air panas sg kelah. hehe. sini tak leh mandi. nak mandi, kena guna gayung tu. takleh berenang berenang di tepian yaaaa :D kalau tak bawak baldi dan gayung, leh sewa kat situ. 2 ringgit jeeee. hee.


last sekali.. terima lahhhhhhh
































































auwwwwwwwww~ :D
motif love love? :-P
abaikan muka si amry belakang tu :D


4 comments:

dd dudu said...

ha ah laaaa macam pintu masuk ke dunia lain laaa~~

muni, baru aku tau tempat ni xleh mandi2 dan berenang. kelakanyewwrr~ patutlaaa adik mu rendam kaki dlm baldi. hohoo~~

kasut-gombak said...

bab mandi ngn suar dalam memang xleh belah.. hahaha. abes, kena mandi bogel lah? wink*

mun-e said...

dd : kan~~~~

hehe aku pon baru tau.. kecik je rupanya tempat tu.. ada 4 kolam je. tu pon 1 jek yg x panas sangat. 1 plak kecik mcm perigi. 1 tu plak panas gilerrrrrrrr. 1 lagi KOTOR. hukhuk.

mun-e said...

kasut-gombak : mmg x bole blah kan??? hahaha. tak faham motif nya ;p