Friday, June 24, 2011

imbas kembali... ^^

syukur. jari sudah tidak berdenyut lagi. tapi masih berhati2 sebab kalau terkena hentak kuat sikit harus lah rasa sakit.

sebbaik jari tengah yang kena.. kalau menaip, guna jari telunjuk. kalau pegang mouse pon tekan gune jari telunjuk. kalau pegang barang pon still balance sebab yang cedera ialah jari di tengah. faham tak?? ^-^

tapi kadang2 terkena juga keyboard. adessss..

rumahku skang dah jadi macam rumah orang sakit bak kata along ku. haha. sebabnya, adikku si intan pon still cuti sakit lagi. demam plus cherry berry. tah ape masalah die tu. virus kot.. huhu

takde menda sangat nak buat, so browse2 folder gambar kawen dari camera adikku.. nak tepek sikit sini hehe. lagipun rasa macam aku tak banyak lagi tepek gambar kawen kan. heeeee.

mak dan ayah ^^ hehe. masa majlis ni kesihatan ayah sangat baik. Alhamdulillah..

ini sedare belah mak ni kalau tak silap.. acik nana kan namenya. betul tak mak? cewah mak bace lagi ke blog ku ni.. kuikui

sepupu yang jaga doorgift. mekasihhhh sepupu sepapat ku yang comel comel belaka ;p

si angah ku

si along ku dengan peyut besarnya. haha. larat lagi ko masa ni eh long? dengan kak ina and abg din and dania comelllllll^^ mana abg ashraf?? takde plak.

masa dorang bizi bizian di bawah, pengantin harus lah tak tau pe benda langsung. HAHA. duduk je dalam bilik pengantin tunggu kawan2 and sedare2 datang menjenguk. HIHI. bestnya jadi pengantin.. haishh rasa nak ulang je lagi ;p tapi dengan pengantin lelaki yang sama la. HEHE.

si tomei rayyan yang dah merasmikan katil pengantin. haha. motif sesangat mama diaaaaaaa~ ;p

hehe family paklong sudah sampai..

oh ini ofismatenya si somi, ayish and wife..

LOL. tak tahan tengok muka mak buat jejak kasihan haha. mak bersama mak itam yang dah lama tak jumpa ;p

hehe. mak sedare uteh plak buat jejak kasihan ;p

adikku intan bersama dengan auntie ngajar die ngaji kecik kecik dulu. ehh sampai sekarang pon kot?

adik adik guwe~~ banyak tolong. bagus bagus. nanti claim kat abg rizal ya hikhik. (eh ktorang dah belanja belum? lupa sudah ;p)

sepupu sepupu.. 3 serangkai ni... dari kecik memang geng 3 orang. hehe.

hehe. time ni pengantin lelaki baru sampai.. salam salam.. pastu kekok. eh ni kena buat apa ni? kena stay dlu kasi orang snap snap gambar dulu ke ape? haha. tak bole blah muka somi masa ni. nampak sangat cuak + pemalu. kuikuikui. somi i memang pemalu sikit =">

ecewah~~lentok lentok sajork. hehe. meja pengantin adalah simple. tengok la belakang. kain canvas biase jek ;p tapi takpe, yang penting makan adalah sedap dan makcik2 jiran membantu melayan pengantin serta rombongan lelaki dengan baik sekali ^^ yang penting, kek 3 tingkat adalah sponsor. hahaha.

okay la.. dah penat menaip dengan jari sakit ni. hehe. daaaaaaa~


No comments: