Tuesday, June 7, 2011

bestnya picnic!

peace! :P


sabtu lepas pergi picnic kat kalumpang resort dekat dengan tanjung malim dengan budak budak ofis. saje la.. gi geng geng melayu. hehe. lepas kawen, ni festime ni join aktiviti orang bujang :-P

picnic sangat best! banyak aku gelak.. aktiviti ialah mandi berendam - naik atas makan - mandi berendam gelak gelak - naik atas makan haaa... rotate 40 kali :-D

cantik kan pemandangan kat sini?? bunga kertas tu memang penyeri ah. ni kawasan kolam kanak hehe

cantikkk dan bersih tempat ni :)

burung antu pun ade.. sini ade mini zoo juga.. hehe. comelnya burung antu ^^


hehe..chef sementara.. ktorang yg gegirl2 ni seronok2 mandi.. budak laki yang jad chef. sekali naik atas terkejut tengok ayam banyak hitam hitam. hahahaha. rupenya campur madu.. sebab tu la mudah hitam. huhu. masa aku jaga pon banyak hitam juga ~_~

tembam tembam udang nya .. kekeke

bbq betul betullll tepi sungai. best kan??!

orang kasi tali ni nak suruh main bola dalam air, jadikan jaring tapi ktorang gi gayut ramai ramai kat situ haha

aksi terlampau :P

tadi kannn..masa tengah nak type entry ni.. en somi ku terrrrpadam kabel laptop ni. huhuhuhu. sudah la laptop ni memang dah cabut bateri. abes terpadam terus. terjerit satu blok sudah aku haha. en somi, saya denda awak iron baju kerja untuk esok! :-P (alasan malas gosok baju.. huahauhua)

takde la.. memain je.. hehe.

1 comment:

aDieyZa said...

syoknya picnic!!!!