Thursday, June 16, 2011

bebelan seorang isteri anak baru kosong :P

fuh baru selesai masak bihun goreng letak hot dog potong potong. hehe. dd ingat tak masa zaman aku rajin singgah rumah sewa ko ingat tak penah masak bihun goreng letak hot dog potong potong pastu lupa letak ikan bilis.

HAHAHHA

masa tu zaman 2-2 memang fail la bab masak masak ni kan kannnn. hikhik. ah indahnya kenangan :)

hoiii baru masak bihun goreng dah pancit. cemane la agaknya kakak ofis die ade 5 orang anak hari hari bangun pukul 5 sampai ofis masih bole pergi gym lagi tu before stat kerja. hoho. aku anak baru 0 dah flat ;p

jap ekkk nak g mandi sat. pastu solat sat. pastu tunggu somi sampai rumah sat. pastu tunggu somi mandi sat. pastu nak dinner sama sama sat. kalau ade masa (read : tak penat :D) nanti nak sambung type entry lain.. hehehe.

dadaaaaaaaa~


No comments: