Monday, June 27, 2011

baju kurung.

dah lama tak ada baju kurung yang baru. eh ini ayat penyata untuk suami ke apa ni? :P



baju kurung ni dibeli tahun lepas time raya. baju ni mula2 nak buat as hantaran tapi tak jadi. sebab tetiba je rasa baju ni kalau letak dalam dulang hantaran macam tak cantik (padahal hantaran pihak laki bukan pihak perempuan haha tapi tak tau napa fikir macam tu ;p)

masa beli, memang dah fikir kena beli saiz besar sikit sebab dah set dalam kepala lepas kawen musti gumuk. kalau gumuk , rugi la beli baju saiz muat muat sebab nanti tak dapat pakai lama. wahhh. padahal aku la yang salu sound adikku yang salu fikir masa masa akan datang mesti akan gemuk jadi kena beli baju besar besar terus. haha.

memang masin mulut. baru 3 bulan kawen, dah gumuk. haha. T___T

tapi okay la, baru ngam pakai baju ni. haha. alasan tak bole pakai. jadinya, masa kenduri kawen salwa 18 jun baru ni adalah 1st time pakai baju kurung ni. hehe. punya laaa lama nunggu baru nak pakai ;P

suka laaa baju ni ^^




No comments: