Monday, May 16, 2011

sakit pinggang

sakit pinggang oooo sakit pinggang..

hari ni cuti tapi sebab pagi tadi bangun tetiba sakit pinggang postpone segala plan. huhu. ingat nak g kedai beli bahan2 basah yang lum ada lagi untuk buat makan2 family esok... tapi dah sakit pinggang ni japgi je lah baru beli.

tapi nak kena siap2 kuar dah ni sebab order apam polkadot dekat blog kak mah. hehehe.

lepas tu baru beli bahan basah.. ala yang lum ada ayam ngan sayur2 ngan telur je.. hehe... em petang ni ada pasar malam bole la kot nak beli buah sekali.. perghhh plan macam la banyak tenaga sangat. padahal posa hari ni. tapi so far ok la takde plak rasa angin2 lagi. hehe. syukur.

ingat malam ni kalo lum baik sakit pinggang nak gi klinik ngan somi.. hehe ngengada nak tunggu somi jugak cek doctor ;p

ohh mengidam nasi daging cincang old town white coffee laaaaaa.. g JJ AU bukak posa lah petang ni.. harap encik hubby balik awal hari ni ^_^


4 comments:

aYenZ JamiL (^0^)/ said...
This comment has been removed by the author.
aYenZ JamiL (^0^)/ said...

aku pun sakit pinggang dari semalam..malas da nk gi jumpa doc sbb byk sgt da dapat ubat tahan sakit..

err..
er..

ke ko pregnant ni muni? heh heh heh

mun-e said...

entah la yen.. sejak kawen ni mcm2 sakit pelik2 hehe.. salahkan rizal. tetiba ;p

tp tak..lum preggy lagi hee

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

lalalalala..

no komen..hahaha