Sunday, May 8, 2011

repair pintu keta..

kat kedai aksesori dkt dgn rumah ni.. lama dah nunggu tgk2 ade wifi plak.. sebbaik ade jgk la hiburan d kala kebosanan hehehe

somi tgh bace paper. aku duduk tunggu dlm keta dgn pintu tbukak.. panasssss. eh smalam ngan arini panas betul rasa.. belengassssss

somi suh balik rumah dlu.. dekat je kan dgn rumah so die suruh balik jalan kaki.. alaaa malas la jalan kaki sorg2... takut ;P

hoiii lamanya org tu g beli sparepart??? huhu

hari ni hari ibu eh.. tadi dah wish kat mak dah. wish je ke?? hehehe. petang ni lps magrib mebi ade la buat makan2 sikit di rumah mak. katenya ada laksa jadi tugas aku beli satey.. hoho

ahhh esok isnin ye? sebbaik la isnin dpn lg satu tu aku dah apply cuti. tapi somi xdpt cuti, motif cuti???

saja nak lepak2 rumah malas nak g keja muehehe

selasa wesak day tu mebi nak buat makan2 sikit kat rumah. jemput adik badik jerr. kwn2 jgn kecik ati plak x djemput sbb nya MAK ADALAH TAK RETI LAGI NAK MASAK UTK BANYAK2 hehehe

nanti dah masuk rumah sendiri nanti kite jemput time tu yeee. bila tu? tunggu la bila dah beli rumah kangg. rumah KL ni mahal bebenor. teres satu tingkat yg zaman 80an pon jual 350K. pengsaaaaannn

eh ok laa org tu dh mai bwk sparepart dh. ni la namenya entry bebelan time tgu keta repair hehehe.

cya...

Sent from my iPod

No comments: