Wednesday, May 18, 2011

photobook kawen nak siap dah yay!



petang tadi after work, terus broom broom ke sogo.. janji kat mcD dengan somi jumpa ngan kawan die yang jadi photog hari tu..

die tunjuk layout album kawen.. ade la edit tadi.. aku suruh die remove satu gambar budak kecik ni (bukan family) suruh ganti dengan gambar lain. hahah. motif dengki dengan budak kecik tu sampai taknak dia ada dalam album tu??? :-P

so.. mebi minggu depan or minggu lagi satu la kot leh dapat dah.. hehe. tak sabarnya nak dapat photobook kawen!

^_^

auwww tangan sapa yang tembun tu? (=^-^=)

oh inai di jari hampir hilang dah.. sedihnya! tsk tsk

No comments: