Wednesday, May 4, 2011

penang part 5

helooooo ;-)

malam ni agak free sikit.. sebab somi tolong setelkan kain baju ngan dapur.. mekacih somi muahmuah hehe.. jom jom nak sambung kesah honeymoon ;p

ktorg menuju ke georgetown nak cari breakfast kat tengah2 bandar tu.. last2 makan kat restoren sup hameed. emmm.. makan ns lemak, somi makan roti canai. tapi biase2 je kedai tu. tak sedap pon. hahah. lepas makan, ktorang jalan2 kat sekitar tu..
- ni sambungan dari part 4 hari tu ;p



lepas breakfast, kami round satu jalan lebuh chulia.. sebab nak mencari satu bakery shop ni.. tau pasal kedai roti ni dari google lah. gigih tauuu kitorang cari. haha. at last, jumpa jugak!



muka somi yang dah putus asa tapi sekali dah jumpaaaaa terus ceria balik hihi

tengok laa kedai die.. unik kan. ala ala english style. hehe.

sukenya diaaaaa ;p

suka lah kedai ni ;)

sedappppp

banyak gilerrrr ktorang borong roti dan scones.. haha. tapi berbaloi sebab memang sedapppp..
nanti korang pergi ek.. cari Rain Forest bakery kat lebuh chulia.. :-)


lepas tu.. jalan jalan lagi.. hehe


hubby depan tokong cina yang tengah tengah bangunan tetiba ade tokong ;p

motif bagitau tiada perempuan??? :P

aksi spontan somi. haha. nak jugekkkkk tunjuk nama dia tuuuu. hehe. tomel :P

love lane.. love is in the air ;p



lepas tu, ktorang pergi bukit bendera.. sekali tutup daaaaa.. renovation tak abes abes.. huhu.. kuciwa acik.. terus pergi membawa diri ke queensbay haha.


boring je queensbay mall ni.. sebab tak ramai orang.. ktorg jalan jalan sini tak shopping pon.. just beli satu baju je. beli baju tidor bole?? ;p

okay.. sambung lagi :P


No comments: