Monday, May 9, 2011

panas sungguh la haiiiii 2 3 hari ni kan? huhu

tadi sangat panas lalu terbayangkan minuman yang sejuk.. lalu terus call somi yang tengah kat ofis. hehe. somi, kirim milo ais satuuuuu ;p somi pula beli nescafe ais untuk diri nya..

glup glup glup~ ahhhh lega~~



dah tau panas lagi makan laksa tambah cili padi dan bawang. hehehe. ni semalam punya menu. buat makan makan sempena mothers day di rumah mak. kakak ku angah yang masak laksa ni.. sedap!!

aku bawa satey masak kat haji samuri jerrrr ;p along pula sponsor kek tapi intan yang gi beli kek nya. lepas tu ade pula nasi lauk ikan goreng dan sayur pucuk apetah masak lemak cili padi hehehe.. jemput sekali auntie su jiran sebelah rumah and family utk meraikan sekaliiiii...

beautiful moment! ^^

ini pula roti hotdog aku beli tadi kat giant... untuk sarapan besok pagi ni. ngeh ngeh =P



okay... dah setel sume keja.. jom telek muka somi.. hahah

nanite semua~ ;)



1 comment:

ummihasan said...

laksa tu nampak seapnye mun !!! kecur aku nih, heh..