Monday, May 23, 2011

ko hado??

wah. 2 hari tak update blog. maklum la.. weekend.. busy berjalan. hehe.

sebenarnya mood biase biase je. cume semenjak 2 menjak ni je tak bape nak OK. puncanya ialah.. sejak 2 menjak aku dah kawen ni.. biasa la bahagia lepas kawen.. badan naik.. sekali dua kali orang tegur rasa ok lagi masih leh gelak gelak lagi.. kali ke3 ke4 mula la rasa pelik

eh apesal concern sangat ni? ko tu kurus ke........ ?

masuk kali ke5 ke6 woahhh ni betul2 aku nak meletup ni. over plak die bila orang tak kate apa apa. lempang nak?????

ohhh seronoknya ada orang yang hari hari concernnnnnnn sangat pasal fizikal kiteeeeeewwww *tangan di dada mata ke atas*

anyway, malas nak layan orang yang lagi gemuk tapi sebok kesah pasal orang gemuk lain HAHA. lantak la gemukkkkkk. gemuk gemuk sedap peluk tahuuuuuu. tak caya, tanya suami aku.

teeeeeeeeeeet


No comments: