Wednesday, May 18, 2011

he never fail to make me smileeee ^_____^

hubby pergi keja awal sikit dari ku hari ni. selalunya gi sama2. tapi arini aku nak terberak la etc la so suruh die g dlu hehe. of cos dah salam salam sume baru aku g berak. eh huduhnya sebut berak hahah. ishhh tukar la. sebut gi yak :P

tengok2 hubby tgl kan duit belanja dekat atas meja solek selit bawah jam. hihi.

hubby saya comel. muah.

p.s: selalunya time salam2 mmg dapat duit belanja pon. macam gi skolah tak? :-P

7 comments:

nizamsani said...

rm10 sehari.peh.banyak tu.

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

yak2..eeee bucuk!
mana ada yak2 wangi dak? hahahahaha
ampun puan muni..

hehe..aku dpt duit blanje 2mgu skali..tp salunya xhabis & disimpan dlm tabung..ngeee

pg2 xske sbb kene bpisah kejap dgn dia..boleh x aku tinggalkan jasad di opis sendiri & secara halimunan ikut dia ke opis..nk hug dia spnjg masa..hahaha mesti dia rasa seram sbb xnmpk aku..hahaha

missrivebell mumun said...

sweetnyer..
hik3..

mun-e said...

nizamsani: banyak ke bro? kadang2 share 2 hari tu. kehkeh

yen: hushhh bahaya komen ko ni.. hahaahhahaha.. biase la.. aku pon kalo boleh nak melekat 24jam je.. hihihihhii

gatalnya ;p

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

ehem..bukan gatal mon..sayanggg..ngee

ummihasan said...

alahai sweet jer dapat duit belanja.. sebijik macam p sekolah kan.. beruntungnya la hai..

to somi-muni: bagus.. bagus.. keep it up..
to muni: bawak-bawakla menyimpan dapat duit belanja ari-ari tu..

;p

IdaShazana said...

suwitnyeee