Tuesday, May 17, 2011

festime adik badik datang rumah hehe




Alhamdulillah.. selesai sudah makan makan kecik kat rumah.. hehe. mekasih sume adik badik yang datang.. nenet sorang je yang tak de tadi.. RUGI la ko nenettttt. muahaha

tapi ada la tapaukan untuk dia tadi. abes tak?? sedap tak??? harus la sedap kalah hotel kan ngehngeh

so menu adalah :- spagethi meatball bolognese (somi is the chef :P) , tomyam (isteri is the chef ngehngeh) , telur dadar, kek pelangi and apam polkadot.. air pulak ribena and nescafe kaw oleh somi

the menu's deco heee. kelam kabut cos dorang sampai awal. huhu.

so tetamu puas hati tak?? harap puas hati la ye... hehe.. abg ipar sefamily pon ade tadi.

adik aku si amry kan sume die tanya sapa buat. so kalau somi buat die kate perghhhhh sedap. kalo aku buat die tak nak makan. cissss


spaghetti meatball bolognese.. nyum!

tetiba teringat somi duduk bersimpuh time tolong potong2 bahan tadi.. hikhikhik

rumah comel kami :) rumah ku syurga ku :) baby niya tidorrrrr je dari sampai hinggalah balik. haha. sabar je lah :-P

semangat nya ayah borak ngan abg ipar. hikhik.

so nexttttttt. rumah along plak katenya.. nak potluck yeee.. okay la.. ktorang try buat spagethi carbonara plak lepas ni :-P insyaAllah :-P


eh gambar senget plak. haha.

overall okay la.. festime sambut tetamu ramai2 di rumah. before ni penah sambut mak ayah ngan aqil je hikhik.

pengalaman indah ni ^_^



2 comments:

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

waaah...muni..nape xjmput aku? anggap je la aku adik beradik ko utk hari tu..huhuhuhuu...

meatball tu wat sendiri ke?
waah siap ada hiasan daun parsley lg..hahaha

mun-e said...

hehehe.. yen.. insyaAllah akan ada utk kwn2 (tp x tau bila hehehe)

meatball tu haruslah beli siap je.. hahahaha.

thyme pon ade tau ;p rizal la ni punye keja.. die cakap alang2 buat biar kasi sedap puas hati terus hehe