Tuesday, May 3, 2011

cuti nan indah..

cuti panjang baru ni, aku habiskan masa sebaik baiknya hehe. jumaat malam sabtu tu balik rumah mak kejap layan wedding prince william n kate hehe lepas tu pulang rumah pkl 9.. pkl 11 ktorg somi isteri dating kat wangsa walk mall tgk wayang ceta thor hehe.

since kawen ni dah 2 kali layan wayang time midnite :p bujang bujang dlu mmg tak dapat arrr hehe

sabtu pagi, singgah rumah mak dlu tuk breakfast sebelum bertolak balik ke bidor rumah in laws hee. mak comellll siap buat puding jagung suh bawak ke rumah in laws. hehe mekasih makkkk. sampai bidor ngam ngam time makan tgh hari. mama masak ikan keli goreng ngan ikan ape tah goreng jugak. pastu ade kerabu lagi ada tomyam seafood siap ade ketam uuu hehe. ade plak lagi tempoyak perghhh

lepas dah kenyang tu tlg basuh pinggan ehehe. pkl 330 camtu kuar ngan abg ipar kakak ipar n adik ipar plak. g beli barang2 nak buat steambot kat tesco kampar.. papa nak makan steambot malam tu katenya hehe. on d way balik dr tesco sempat singgah psr malam plak

besttt!

malam tu layan steambot ramai2.. sambil tgk af..

ahad pagi, pegi mandi air panas sg kelah. syok! nanti aku uplod gambar hehe. petangnya.. santai2 d rumah je sbb hujan. tp pegi jgk pekan bidor kejap sbb ofismate somi kirim gula2 kelapa hahah. dah stuck kat kedai roti sbb hujan. gigih ktorg tgu roti kelapa yg super sedap siap dibakar huhu :-)

malam ahadnya plak teman somi layan bola sambil main angry birds hikhik. pastu abg ipar pasang merong mahawangsa tp aku tgk 10minit je. ngantukkkkk kot hiks

isnin pagi2 aku n somi awal bangun before org lain bangun lagi. ktorg g beli mee kari. hahah pagi2 ade org jual mee kari kat bidor :p pkl 11 lebih camtu, ktorg pon tolak balik ke kl. huhu. sedihhhhh

adik ipar adalah baik. dia kasi aku blouse yayyyyy. pastu mama suruh bawak balik bantal kekabu. hehe skg sudah penuh katil ktorg dgn 6bijik bantal :p sume bantal kekabu :p makin malas laaa nak bangkit dari katil tiap pagi hehe

sampai KL g lepak rumah mak dlu.. sempat la makan lunch basuh baju sume.. somi pon sempat layan mata sejam hikhik

pkl 7 baru balik rumah sendiri.. akhirnyaaaaaa aku sangat suka weekend kali ni sbb dpt buat banyak benda n abeskan masa dgn insan2 tersayang...

indah!

2 minggu lagi dah apply dah cuti isnin before wesak day tu.. hikhik.. kena plan lagik cuti ni spy cuti jadi bmakna jgk ;)


Sent from my iPod

No comments: