Tuesday, April 26, 2011

wan faleeq arami sudah satu tahun.


Assalam..

hari weekend bila tah.. 2 minggu lepas tak silap.. sabtu ahad aktiviti ktorang somi isteri adalah full..
hari sabtu, pagi tu ade kenduri akikah ofismate somi kat taman melawati.. ade kambing panggang tu peh pehhhh hehe

tapi gambar tak snap plak.. lepas gi kenduri tu, terus pergi rumah kawan ktorang, syaiful.. die buat besday party anak bujangnya.. yang genap berumur satu tahun.. hehehe

auntie muni dengan faleeq

uncle jai dengan faleeq

kelakar tauuu.. mula2 ade la kawan kak zu (wife syaiful) nak dukung si budak kecik ni.. nangis dia taknak.. huahua.. sekali tu, abi die dukung die.. pastu aku gi la situ nak agah agah.. tetiba die hulur tangan nak dukung kat aku.. huahua..

pe lagi, bawak lari lahhh. past sekumpulan orang yang tak dapat dukung tadi, bising2 tengok aku dukung budak kecik ni.. kahkah. tu lahhh.. tak tutup aurat sebab tu die taknak. ehhh apa kaitan?? :P


ecewahhh.. lentuk lagi.. :P

faleeq, hepi 1st year birthday.. semoga jadi anak yang soleh ya.. semoga cepat besar.. leh teman abi joging.. :P jangan kacau kak caca selalu tauuu.. main same2 tauuu.. hehehe



luv,
auntie muni & uncle jai.. ;)


No comments: