Wednesday, April 13, 2011

penang part 4



hehe.. kerja rumah sume sudah setel.. baru la tenang sikit hati ni nak ngadap tenet.. ngadap blog.. heee. so, kite sambung kesah honeymoon ;)

hari ke2 kat penang.. pagi2 lagi ktorang dah keluar nak cari breakfast. tah kenapa hard rock pakej yang ktorg book tu tak include breakfast skali. salah book kot. uhuuuu. kalo nak amek breakfast, sorg starting 48++ maka kem salam je lah :P

ktorg menuju ke georgetown nak cari breakfast kat tengah2 bandar tu.. last2 makan kat restoren sup hameed. emmm.. makan ns lemak, somi makan roti canai. tapi biase2 je kedai tu. tak sedap pon. hahah. lepas makan, ktorang jalan2 kat sekitar tu..


somi: syg nak naik beca?
isteri: taknak la bie.. kite dua dah la berat, sian pakcik tu

kehkeh


kat area ni banyak lah pub sume.. hehe.. mat salleh ramai kat sini ;)

gedik nya posing macam tu depan bridal hikhik

kedai pewter

ni kat pub apa tahhhh.. confirm malam malam ramai orang mabuk mabuk kat sini :P

eastern oriental hotel.. hotel lama kot.. cantikkkk =)

ok la.. nanti sambung lagi eh ;p

No comments: