Monday, April 11, 2011

penang part 3


lepas sampai hotel.. ktorang rest kejap.. then petang tu, kuar cari makan..

mencari restoren nasi kandar line clear~~~~ :D


parking kat secure parking jalan pinang tu, pastu, jalan kaki sambil tengok keliling mana la restoren tu. hehe. pakai belasah je tau. and tanya sorang pakcik ni. sebbaik jumpa ;p



time ni baru lepas hujan and pukul 6 camtu, so, memang tak ramai orang la. perghhhhh sedapnya nasi kandar kuah campur campur. makan tak hengat ;p

lepas tu, tak tau nak gi mana. pusing pusing pusing... sekali terjumpa padang kota lama. heheh.


hujan... terpaksa pegang payung kulu kilir.. huhuhhhh


masa ni lum masuk lagi fort cornwallis tu.. sebab dah nak tutup. heheh. tutupnya pukul 7. lepas dah posing2 kat padang kota lama ni, ktorg merayap gi komtar pulak. hahah. shopping baju sikit. :D

lepas tu.. apalagi..dah malam.. balik hotel la... tidor ;p

okay, sambung ;p


No comments: