Sunday, April 10, 2011

penang part 1



hehe nak bukak cerita pasal honeymoon... sebenarnya nak bukak cerita pasal wedding dlu and majlis bertandang tapi kannnn... gambar kat bertandang dalam camera adikku intan tapi camera dia tah mana tahhh.. huhu.. so, tak dapat la nak ceta. tsk tsk.

kami ke penang dari bidor, rumah mak mertua. btolak dalam pukul 10 pagi and sampai di sana dalam pukul 2 dekat hard rock hotel. hehe.


muka isteri hepi gediks2 muka somi concerntrate bawak keta. kehkeh.

senyum sikit bie. hehe. gitu lah ;p

motif???? auwwww. sori. tak dapat menahan diri dari letak gambar ini. hakhak ;p


yeah penang~~ here we come.. hehe..


bersambung...


hikssss. rasa nak lempang tak baru stat dah bersambung? har har ;p


1 comment:

Mia-Ina said...

saat pertama muni cite ini wat rs hati tersenyum makna jua...ada bahgia melihat gmbr pegangan tgn itu...