Wednesday, April 6, 2011

mee sup jadi mee goreng huhu





malam ni dah berangan dari semalam nak masak mee sup ala mak jah punya mee sup. mak kate, mee sup bodo bodo je. hahah. bodo bodo tu means, masak gitu gitu je. tapiiiii. mak masak bodo bodo pon makkkkk, sume yang mak masak sume sedap tau! huhuhuh

nak masak mee sup tapi daun sup tak beli apakah?? apalah maknanya kan mee sup tanpa daun sup. huhu. gigih ni call mak tanya cane nak masak tapi along ku yang angkat. hahah. lepas tau kalo takde daun sup mee sup tak kan sedap, terus call asben bagitau terlupa beli daun sup T_T terus cakap kat dia, boleh tak tukar mee sup jadi mee goreng? huhu.

sebbaik asben kate bole jeee. masak je apa apa. hahah. yelahhh bukan dia yang masak kan ? :P

asbennnnnnn saya rindu kamuuuuuuuu. cepat lah balikkkkkkkkkkkk. makan mee goreng basah sama sama. huhuhu.

eh ok lah. air panas dah masak. nak gi masak mee goreng basah ni. hehehe. nanti kite tayang gambar ya :P


.
.
.
.
.


tadaaaaa

mee goreng basah dan ribena ais ^^

and, asben been so suuuuuuwittttttt malam ni.. ingat napa la dia lambat, rupenya singgah kedai depan tu beli .......................................







sata! OTAK OTAK

hahahahahaha. luv luv luvvvvv


6 comments:

dd dudu said...

otak2 la... sata dia pendek gemuk2 hik2

muni aku tertinggl henpon hari ni kat umah... kite xdpt bergosip tru sms hsari ni huk2

Ciare Baha said...

begini eh sata kl? kalo hok kak ganu tu laeng. huhu


sedap siot mee goreng basah kamu. resepi plis!

rosealley said...

muni nampak sedap!!nak resepi!heee

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

otak2 la mon..aku ske sata tganu..wuu wuu wuu

ummihasan said...

mun.. otak2 la
sata lain, bentuk macam segitiga tu.
huhu..

mun-e said...

hihihi ye ye otak otak bukan sata. hehe