Friday, April 8, 2011

header blog sudah cantik! mekasih seniiiii :D

yayyy

tengok la tantek tak header baru blog kitewwwwwwww. haha. gediks plak dia. pagi tadi, letak gambar raw je kat header. memang dah niat nak suruh hasni edit. sebab before ni pon hasni penah editkan header blog utk ku. hehe.

blog2 orang lain pon hasni editkan jugakkk. dd punya pon hasni buatkan. cantik kan??? ^^

mekasih hasniiiiiiii. sukaaaaaaa sangatttttttttttttttt sangatttttttttttt. hepinya!!! hahaha.

hari ni balik awal. relaxxxxxx saja. sebab malam ni nak rest dari masak. nak ajak rizal makan luar. hehehe. tapi tak tau la pukul bape dia balik. macam biasa, lambat sikit lah. takpe, kite tunggu je.

hari ni kan, suami ku tu tetinggal phone kat rumah. pastu, dia call aku guna phone ofis. so, hari ni agak dull je rasa. sebab time ngantuk, tak dapat nak kacau die. hikhik. pukul 2++ camtu, dia call aku guna phone ofis. tapi aku solat time tu. so, aku call la balik no fon ofis dia.

tup tup. sore pompuan yang jawab. bunyik agak keras plak tu. terpaku kejap aku. diam 2 saat. lepas tu...

tutttttt.. tuuuutttttt...

wahahaha. aku terus letak phone. haha. tetiba takut siotttt. nanti, orang tu tanya sapa, nak cakap dengan sapa suma.. aaaa~ kena ngaku nak cakap dengan rizal ke. pastu bagitau saya ni isteri rizal ke. auwww~~ i neves uuu~~ takpenah cakap macam tu lagi..

panggggg~~! :P

tadi bagitau kat suami, pastu kena tegur dengan dia. hikhik. cakap lenkali jangan buat macam tu lagi. ngeeeeee. eleee dia tu la yang patut lenkali jangan tinggal phone kannnn. hahah.

okay la. nak magrib dah. selamat menunaikan solat magrib! tata. assalam..




8 comments:

missrivebell mumun said...

header dah baruuu...
baru ler semart...

veesakura said...

lawanyerrrrr

Mia-Ina said...

cantik header baru

mun-e said...

dik mumun: hehe..nampak sgt slama ni x smart ye. hihi

LV: hehe mekasih to hasni :P

mia: thx to hasni ;p

Ciare Baha said...

ala nak header cantek jugak woo woo woo


tetiba ;p

mun-e said...

header ko dah meletup ok ciare... hehe

Cik Seni said...

mune, jangan lupa bank in rm50 tau..nanti aku emel no.akaun ye..hik2.. =p

Cik Seni said...

mune, jangan lupa bank in rm50 ye..nanti aku emelkan no.akaun aku...hik2. =p