Friday, April 15, 2011

gambar kawen dah dapat dah ;)


tapi gambar yang raw punya la.. lum edit lagi.. heheh..

nak tengok tak?? meh kite tunjuk sikit meh :D

pelaminku.. sukeee sangat. simple, nice and fresh. :P

gambar sebelum nikah..sumpah tengah takde perasaan masa ni.. suh senyum pon susah nak senyum huhuuuuuu. pk macam "betulkeeee aku nak nikah ni??" ngeee

pandang atas sikit ;p

her husband ;)

his wife ;)



luv u somi so much!!! muahhhh!!!

ehem. over plak. huahuahua







gambar selepas selesai akad batal air semayang sume.. hehe.. orang2 sume dah keluar untuk makan dah ;P

auwww masa baru nikah ni rasa macam karan je satu badan tiap kali bersentuh dengan somi :P

tapi best. kehkeh.


ohhhhhhh. aku sangat sukaaaa dengan gambar ni!!! harus frame besar and gantung kat ruang tamu ni. hikhik.

hikhik muka somi sengih tak bole blah. haha. maklumlaaaa..selesai sudah hehe. Alhamdulillah sekali lafaz je. yayyyy

gambar2 time sanding dengan outdoor.. nanti dulu baru upload ek.. kasi korang tatap puas2 time nikah dulu hehe..

indahnya perkahwinan ;)


6 comments:

veesakura said...

indahnyer pelamin ko!! indahnyer ko jugaks! hehehe

ummihasan said...

huhu.. moment ko mun, aku xdpt hadir masa tu, kene p perak.. sedey..sory ek.. tp bj sanding ko putih hijau tu aku suka sgt.

Ciare Baha said...

nak LIKE this entry =p

nizamsani said...

tahniah

~* chirpy_chummy *~ said...

hahaha..kena karen ek? ngeee~


nk rasa gak karennn...*gatalll...pang!*

Mia-Ina said...

sememangnya indahnya perkahwinan :-)