Wednesday, March 16, 2011

ttg along ku

hujan. bestnya duduk rumah. tapi tak best pon sebenarnya.

suami baru je bertolak balik ke bidor nak tinjau persiapan majlis di sana. wuwu aku kena tinggal. kenapa dia tak bawa aku sekali?

mama mertua kata pengantin takleh ikut nanti hilang seri pengantin.

:-P

takpelah esok pagi dia balik la sini. huhu. rindu nya rasa walaupun baru 15minit die pergi. haihhh. terus gi makan nasi goreng utk hilangkab bosan dan rindu. hahaha apakah??? :-P

utk pengetahuan korang semua.. alongku masih belum bersalin hehe. malam ni die stat masuk wad dh. esok nak potong. baby songsang kan..

ni pon die takde ni. die ikut asben die g klang rumah asben die. tapi ptg nanti balik la sini.

bestnyaaaaaaa nak dapat baby dahhhh ^^ tak sabarrrr sangat nak jumpa baby niyaaaa. mak lang saaaayang sangat dengan die tuuuu... ^^

tadi kata kat suami, nak anak jugak :-P suami kate, InsyaAllah.. hehehe

jadi mintak semua doakan along ku ya. semoga die dipermudahkan deliver baby nanti. aminnn. semoga die dan baby OK nanti. aminnnn

Sent from my iPod

5 comments:

veesakura said...

tersengih aku membaca ni--> "tadi kata kat suami, nak anak jugak :-P suami kate, InsyaAllah.. "
hihihihi

AzreenHafiz said...

haish muni nih..cover sket..haha
hmm risau jg tgk perut along ko hr tu..apapun..aku doakan semuanya selamat..
take care ok..aku xikut ke bidor sbb aku nk ke kemaman..knduri putra

Ciare Baha said...

"nak anak jugak"

;)) muehehehe

alonggggggggggg, all the best to you. I always pray for u n niyaaaa...auntie ciare gebu xsbr jumpa niya :D

mun-e said...

veesakura:
hihihihi :-P

azreenhafiz:
haha. nak cover ape nye :P wah wah yennn jauh berjalan sampai ganu ye hehe. jgn lupa amek gambar putra bnyk2 :P

ciare:
;)) muehehehe jugekkkk. hikhik.
japgi mesti along bace komen ko ni.. hehe..

Madam Amie said...

Wuwuwu potong jua akhirnye....tq all tq all.... :/