Sunday, March 6, 2011

restoran kari kepala ikan SG

hari ni gi fitting. fitting baju sanding ngan baju bertandang. so far, lengan kena kasi pendek sikit la. hehe. suka la baju sanding ku. suka corak skirt nya :P menepati citarasa ku hehehe

alhamdulillah

sori takde gambar time fitting. sebab masa rizal try baju die, aku tengok lah. tapi time aku try, aku tak menonjolkan diri kat depan die. haha. segan kot. bukan segan dengan die. tapi segan dengan kakak tu. segan nak gedik gedik depan kakak andam. bole??? :P

so, lepas fitting.. ke rest kari kepala ikan lah kami... hehehe..

sebelum tu, semalam lalu depan restoran ni dengan adikku intan.. masing2 dok terliur tengok orang makan. macam sedap je nasi lemak dia. hahah. restoran ni wujud dah lama gilaaaaaa. dari ktorang kecik lagi. dah puluh2 tahun dah :-) tapi mak salu beli tapau je.. tak penah la kami makan kat situ.. kari kepala ikan die memang sedap ah! huhuhu

so tadi bawak rizal makan situ.. hehe.. intan, next time ur turn plak ek~~ ;-)

amek isi je.. tak amek kepala pon.. mahai kot kepala :-P


makan adalah berhidang. hehe. sayur kangkung, otak2 ngan udang salut tepung.

perghhhh. melantak tak hengat. hahah :-P

total suma ni termasuk nescafe ais dan teh tarik ialah rm42.40 :-D

dap dap dapppp pasni makan ngan family pulak lah. keee... korang dah boring dengan kari ikan die?? haha. okay, next time kite cuba nasi lemak pulak eh~ hehehe

sekian entry makan makan lepas fitting baju pengantin. kui kui kui.

p/s: 3 entry aku kasi ini hari.. huahuahua.. tak sabar nak cuti!!

No comments: