Wednesday, March 16, 2011

pernikahan kami




bismillahirrahmanirrahim..

muni sedang mengambil kesempatan di atas ketiadaan suaminya di sisi untuk surfing kat intenet. hehe.

sebelum itu.. gambar2 ni semua, saya amek kat FB ye.. yang korang2 upload tu.. hehe aci la ek ek.. sebab saya takde lagi gambar saya kawen. :-P tapi nak jugak compile kat sini sebagai kenang kenangan gitu hihihi




keadaan sebelum nikah.. hehe.. tok kadi pon lum sampai lagi masa ni.. aku pon duduk kat atas lagi masa ni :-P

bakal suami saya (waktu gambar ni di snap laaa hehe) muka sama macam muka papa dia kan ^^

alhamdulillah.. dengan sekali lafaz, saya sudah sah menjadi isteri rizal.. masa tu macam leganyaaaa rasa.. sebab tok kadi ade pula tanya2 soalan. risau die tak dapat jawab. hihi. masa dah sah tu, bace al fatihah, masa tu rasa nak nangis. tak pecaya dah selamat jadi isteri dah ^^

lepas doa semua tu, rizal terus gi masuk bilik.. solat sunat akad nikah dulu.. lepas tu baru batalkan air semayang suma. hee






festime pegang tangan dia.. pecaya tak? hehe. (nebessssssiot time ni :P)

=)

mas kahwin =)

Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. lega sangat dah lepas saat saat ni. lepas tu, senyum adalah tak boleh blah :-P

2-2 menyerongehhhh (word baru dari suami haha)

oh suami ku.. cepat la balik.. :-P


7 comments:

aDieyZa said...

sweet jer gambar murni.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. semoga kekal bahagia hendaknya..

upload lagi cerita ttg majlis kahwin ni k..

ummihasan said...

mun.. aku tau, hehe.. memang nebess kan.. kan.. kan..

mun.. tahniah ye. welcome to the club.

veesakura said...

alhamdulillah.. sangat sweet gambar2 ni. kalau dari OP, mesti lagi sweet kan? hihihi

kasut-gombak said...

tahniah murni n rizal.

kasut-gombak said...

tahniah murni n rizall..! sori xdpt dtg. xda kt sini.

faizah said...

muni and rizal. tahniah!! ko sangat adorable!

anyway bagi ucapan tahniah pada along ko yg dah dpt baby ye. ;p

happy for both of you

circleinspoon said...

oh PUAN Muni, tahniah! sorila xdapat pi kawen kau..same week ngan kawen adek aku plak!