Wednesday, March 2, 2011

makin dekat.. makin...

makin dekat nak kawen makin banyak keja. haihhhhhhhhh.

semalam balik pkl 9, ari ni pon sama. last week pon sama. gym pon x terpegi. esok ade meeting plak. wuuuuuuuu

cepat lah cuti.. tak sabar dah ni nak rehat =(

emmm.. tadi gagahkan jugak buat hiasan tuk tempat letak cincin.. buat depan tv.. so takde lah rasa malas :P kalo buat kat bilik, harus baring kejap konon2 baring 5 minit sekali sedar2 dah subuh.. huahua..

emm.. ok la...

nite nite ;)

4 comments:

Mama Hanim II said...

semoga segalanya lancar utk mun-e..

nak join majlis mun-e tp nun jauh di k.l..

cepatnya masa berlalu kan.. dlu mula2 kenal mun-e dlm blog, awal 2009 kot, skang ni dh nak kawin dh..

take care k..

aDieyZa said...

sabar yer dear.. jgn stress2, nak dekat majlis kena happy2 jer..

mun-e said...

mama hanim:

thanx kak.. tu la teringin jugak nak jumpa akak. lenkali turun kl ni, roger2 awal2. hehe. mane tau leh jumpa ;)

kan.. kejap je masa berlalu hihi

adieyza:

tengah heppi2 la ni. hihihi. tq ;)

aYeNz said...

hmm hr tu aku pun hadapi menda yg sama..hmm tp klu ada org atasan bg tugasan yg agak besar & perlu perhatian such as leading any activities..terus terang cakap & tolak elok2..sbb masa ni ko da serabut dgn byk urusan majlis da..jgn jadi mcm aku..
skrg rasa sgt incompetent..sbb aku fail dlm mlaksanakan tugasan aku..
**bos pun la hai..sapa suh bg aku tugas yg bg aku penting..masa da dkt dgn majlis aku?? waaa..partnerkan aku dgn org yg xkan wat lak tugasan tu ..waa..hampesssssnya aku rasa kala ini ..