Tuesday, March 15, 2011

korang buat ape tu? :-P

Assalamualaikum..

hehehe..









rasa malu malu nak update blog selepas sudah menjadi seorang isteri bole? pangggg~~~ :P

Alhamdulillah.. saat aku sedang menaip entry ini, aku adalah di bilik ku. dan si suami sedang di katil. 2-2 tengah lepak browse intenet :P aku guna laptop dia guna ipod. hehe.

semalam kami ada kat rumah je. keluar kejap gi bakal rumah kami. hari ni pulak, ikut mak balik rumah mak ngah kat n9.. melawat wan yang sakit. hehe. indahnya bila dah kawen, tak rasa nak cek hp pon :P kalo dulu dulu (cewah macam dah lama sangat padahal baru 3 hari kawen :P) mesti hp kat tangan 24 jam. buat masa ni hp tu tercampak mane tah. lantak dia. hehehe.

yela. dia dah ade depan mata.

tapi bila ade depan mata pon tak faham napa masih rasa rindu walaupun tengah pandang. hikhik.

okay, sebelum entry ini menjadi lebih jiwang. baik aku stop kan. ngehehe. oh ya.. thanx sangat atas komen2 korang semua yang wish taniah and bagi nasihat and such..

tak sangka.. ade silent reader rupenya yang ikut blog ku dari aku lum tunang lagi. terharu sangat rasa. yela.. aku tukar link blog kan.. huhu..

esok si suami akan balik kampung die sendirian sampai kames. nak tinjau persiapan majlis sambut menantu kat sane sabtu ni nanti..

suami.. balik tu drive elok elok ya.. luv u ;)


2 comments:

veesakura said...

ngeeeee!! mak rasa jeles kejap weyh!! hahaha

mun-e said...

ngehehe.. sabar.. masa utk mu akan tiba jua nanti :P