Monday, March 7, 2011

jiran2 bnyk menolong

salam.. hehe.

nak ceta pasal amalan tolong menolong sesama jiran di kawasan perumahan ku.

hmmmm. syukurrrrr sangat dapat jiran2 yang baikkkk hati macam dorang2 ni ^-^ banyak bagi kerjasama dan tolong dalam membantu majlis perkahwinan ku. bukan majlis ni je majlis2 before ni pon dorang banyaaaaaaak sangat membantu.

sedare2 pon ade datang nak membantu.. oh ya.. kawan ofis ku sponsor coklat tuk hantaran coklat.. hehehe.. mekasih kawan ofis ^-^

eh sape nak sponsor lagi pon sempat ni.. hantaran kek masih belum bayar penuh. huahuahua. (muka tak malu :-P)

sabtu malam ahad baru ni buat berkampung diskas pasal perjalanan majlis. rumah sapa nak tumpang letak makanan. rumah sapa nak tumpang basuh pinggan mangkuk. rumah sapa tuk DJ. rumah sapa yang dekat dengan meja pengantin. hehehe.

emak ku selaku pengerusi majlis.. sekali buat ucapan tanpa pegang teks di tangan.. perghhhh dapat cover sume isu tu :-P kagum aku. haha. memang la.. mak dah biase kan.. cikgu besar kan.. hehhe..

kalau ikut kan.. majlis aku ni diadakan dalam waktu yang tak bape nak sesuai la pulak.. huhu.. skang ni sebenarnya nenek ku di kampung.. tengah sakit.. haihhhh. pastu along ku pon dah sarat sangat.. pastu ayah ku lagi kan.. yela.. kite hanya mampu merancang.. Allah yang menentukan..

walau cemane pon.. harap semua dapat berjalan dengan lancar nya. aminnnn.

eh entry ni di type pada ahad 11.49 malam. kalau ikut kan nak je terus publish.. tapi saje simpan tuk tayang hari isnin hihihi. mebi masa tengah publish ni aku tengah curik2 buat penunjuk arah kat ofis ke.. :-P


2 comments:

aYeNz said...

curik2 wat pnanda jalan? hahahaha..

mun-e said...

hahaha.. harus curik2. dah siap dah. yen, aku guna gambar arrow dari penanda jalan yg ko kasi tu. hikhik.

tak reti la nak edit nama je kat picasa..