Sunday, March 6, 2011

ahmad jais VS uji rashid



ahmad jais

VS



uji rashid


nantikan.. 13 mac 2011.. hahaha

takde.. tadi siang gi fitting baju.. pastu borak2 la pasal majlis.. rizal cakap, nanti rumah dia pasang lagu ahmad jais.. perghhhhhh.. style tu.

so, aku pon xnak kalah.

tadi borak2 dengan along angah intan sume.. cari lagu apa nak lawan ahmad jais.. hahaha. google2 la kat ipod.. sharifah aini la.. pastu ni terjumpa uji rashid.. wahh best lah lagu ni. terus rasa nak tujukan kat rizal lagu semakin hari semakin sayang ni. hikhik.

anyway, sekarang mood mengumpul lagu2 untuk pasang time wedding nanti.. hehe.. penting ni.. sebab takmo pakcik DJ tu nanti mainkan lagu2 yang bingit kat telinga.. :P

aku nak buat spesel request kat adik laki aku amry.. nak suh die karok lagu 'apo kono eh jang' nanti. hahaha. yela..mak kan orang nogori sombilan... soooooo wajib ade lagu ni okeh. tahun lepas die karok lagu ni time wedding along.. best!!! hehehe




p/s : mula2 nak fikir lagu nasyid2 je time wedding.. pastu.. skang macam nak sumting klasik plak. haha. ok peee klasik.. style~~ :P lagu2 negeri pon best. kan huzz??? :-D



1 comment:

whooz said...

aku vote apo kone eh jang!