Wednesday, February 23, 2011

supposed to publish this entry yesterday


tapi intenet adalah macam harrrrrrrrrremmmmmm. maka, save dalam notepad dulu. huhu.


<--------------------------->

intenet slowwwwwwwwwwww gilak umpama mencari jarum dalam kapet teballllllll (ini ayat bengang wlpn mcm agak sopan)

- ayat dari FB.

serius slow la... hilang mood aku nak update blog. huhuhu.

okay, update persiapan kawen secara pantas kilat sebelum intenet slow kembali.

:- dah tempah bunting dah kat medan mara kat kedai nama Ixora dan dah suruh dorang proceed dah design nya.
:- marhaban terpaksa cancel kerana ahli marhaban tak cukup sebab ramai yang tak available ade sedara kawe la itu la ini la. takpe. kite redha aja :P
:- khatam quran memang dah out awal awal sebabnya.. ala korang tau la sebab nya. hihi.
:- weekend ni nak beli gula2 and hantaran makanan.
:- bekas cincin rizal dah deko dah tapi macam tak cantik jeeeeeee. aaaaaa. rasa nak kena deko balik. huhu. penat je semalam buat sampai 2 pagi T_T
:- penunjuk jalan lum buat lagi. hehe.
:- weekend ni harap kakak andam dapat datang rumah tuk ukur rumah tuk buat pelamin and bilik pengantin. mak ku dah bising2 dah tu. haha.
:- masih belum kurus!! aisey mennn. takpela. bak kate rizal. aku sekarang kategori "bam bam bulat bulat" comel je bunyi die kan? hua hua. nangisssssss.

okay itu aje. intenet dah ngengong kembali. huhhu.

2 comments:

aYeNz said...

cxcx

aYeNz said...

haha..u know who i am..im being so careful..takut btol dgn ugutan ko kt atas nih..haish..

mon..aku baru emailkan direction template..klu ko nk gunalah yg aku punya..

ko edit pe yg ptt lah yek..muaahh..all da bez