Thursday, February 3, 2011

submit form nikah


semalam, pakcik rizal datang rumah sebab nak submit form kat ustaz kat masjid kariah. wahh selamba kate pakcik. huahua. yela pakcik, pakcik kepada aqil dan baby niya nanti. heheh.


eh manetah entry pasal form nikah aritu? hehe. delete sudah ;p

dia pergi bertemankan adikku amry. solat isyak sekali di situ. lepas die balik, pelagi.. kite pon mulakan operasi tanya soalan itu ini. rupenyaaaaa, ade 5 pasangan yang akan bernikah pada hari yang sama. gulp. sebbaik dah sempat booking awal awal tarikh tu.

tapi insyaAllah kami nikah kat rumah. hehe.

so, setel di situ bab form nikah... sambil bercerita, sambil aku - mak - amry teman rizal makan. hidangkan lauk sambal kerang jeee (kerang BBQ semalam tu) and aku buatkan telur dadar je. ada la salad sebagai sampingan. hikhik. di samping air kopi yang termanis sikit ;p

ni after rizal dah abes makan.

heheeeeee..

tak sabar nak kawen.. tak sabar nak menjaga makan minum seorang suami. hikssss.

so, cuti ni korang buat apa? hari ni mak - ayah - amry - intan pergi balik kampung. ronda satu melaka ngan negeri sembilan untuk edarkan kad kawen ku. hihi. aku takde la join kannnnn. haruslah pengantin sorok muka dulu ;p

semalam adikku intan share link ni kat FB

http://saifulislam.com/9228#more-9228

korang baca la kalo ada masa =) (takmo komen pape ;p)

okay... mau sambung tengok2 website untuk tempah pakej honeymoon ni.. heheheeeeee.

taa!


No comments: