Saturday, February 26, 2011

rezeki nak kawen dan dugaan nak kawen


oh... kenapakah blog bukan lagi menjadi tempat ku meluahkan segala2nya ni? asek mengabaikan blog je sejak 2 3 menjak ni. huhu. sori bloggggg. ngeeeeeeee

hari ni. genap lagi 2 minggu untuk menjadi puan rizal. tadi, baru beli gula2 untuk doorgift kat NSK dengan mak.

semalam, alhamdulillah, syukurrr sangat. rezeki kawen kate orang. cek2 mebeng2u tengok gaji dah masuk. sekali dengan bonus. alhamdulillah. hehehe. lega sikit ade duit spare untuk kawen dan selepas kawen ^_^

tapi hari ni, rizal plak di landa kedukaan. huhu. betul lah kate orang.. dugaan berkahwin kot. bole plak motor die rosak siang tadi. and kos repair adalah mahal pulak tu. huhu. cian dia... =(

harap dia dapat bonus jugak bulan 3 ni. leh cover balik duit tu. huhu. aminnnnnn.

aku risau la pulak. sebab keta dah patut kena hantar servis ni tapi asek bz je mane sempat huhu. harapnya keta ku okay lah. tak datang kerosakan ke apa2 ke. jangan la kan. lagi 2 minggu je ni. ni pon mula terasa kelam kabut dah. haihh sebbaik banyak benda dah setel awal2.

entry ni sebenarnya macam banyak benda nak ceta.. tapi tak mampu. penat la. hehe. so tepek satu gambar je la ye.

angah tengah payung kan muka ayah. hehe.

ni gambar gi PD. pagi tadi, pagi2 lagi ktorang ke PD. sebab nak cuba kaedah rawat sakit ayah dengan tanam dia dalam pasir pantai and jemur cahaya matahari pagi. kite ikhtiar je lah kan. Allah yang tentukan =)

aku pasti benda yang aku paling rindukan selepas berkahwin adalah moment2 suka dan duka ku bersama keluarga ku. apa pon yang melanda keluarga ku, keluarga ku adalah unik dengan cara kami sendiri. hmmm.

sekian, wassalam.



No comments: